– Heavy rain & heavy shopping i Milano

Milano är verkligen ett shoppingparadis för den som har spenderbyxorna på. Som jag tidigare berättat hade jag spanat in en väska på Furla som jag trodde skulle matcha min starkt cerise dunjacka, men det gjorde den INTE. På webben såg det ut att vara samma färg, men i verkligheten funkade de inte tillsammans så jag gick ut därifrån TOMHÄNT! Det ni!

Furla har en del riktigt snygga handväskor och i mycket god kvalitet. Jag har genom åren shoppat loss på fem stycken. Under vintern har jag använt en som jag köpte på Woodbury Common (outlet) utanför New York, men snart – om nu vädret vänder – så blir det istället en jag köpte i Milano för två år sedan. Det är kul att variera med väskor.

Men jag öppnade plånboken i en annan butik istället. Nomination. Jag har skrivit om det företaget innan också. Deras grej är armband som man sätter ihop själv efter tycke och smak. Dagens ”fynd” är med inriktning på resor och platser jag tycker om i världen. Några berlocker är med flaggor – t ex Sverige, Amerika, Thailand, Kanada, Sydafrika och Monaco. Sedan har jag en symbol för glädje på kinesiska. Den Lilla Havsfruen i Köpenhamn är med på en, Colosseum i Rom på en annan, Rialtobron i Venedig har fått komma med också liksom Eiffeltornet i Paris.

Övriga berlocker är ett hjärta som ska symbolisera kärlek. Mina intitialer A och C är med och eftersom jag är född i Vågens tecken blev det en sådan berlock också. Sköldpaddor är en stor del av mitt liv – de mänskliga sköldpaddorna – så en sådan blev det också och även golfen är med på ett hörn.

Gå gärna in på Nominations hemsida och surfa runt – det har riktigt fina grejer. Å jag köpte faktiskt två armband. Usch på mig, men nu när det inte blev någon väska tyckte jag att det kunde bli två armband … Men jag fick 20 % på det andra och det kändes välkommet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s