– Utsikt från hotellrumsfönstret

Jag har inte fått rum mot vattnet. Det får man inte om man inte betalar för det. Jag försökte flörta lite med receptionen, men de påstod att alla rum mot vattnet var fullbokade. Men det blåser också och vågorna slår rakt in mot hotellet som ligger alldeles, alldeles vattnet så det är nog tystare att bo som jag gör.

Som ni ser är inte träden helt utslagna. Mycket är grönt, men det är inte fullt liv i naturen än. Dock blommar rapsfälten.

Jag gick från tågstationen till hotellet och verkligheten stämde med kartan som jag fotograferat av till minnet via Google Maps – attans krångligt var allt innan Internet kom! Höger vid stationen, vänster vid rondellen, nerför och sedan till höger i T-korsningen, första vägen till vänster igen och sedan skulle hotellet ligga på andra sidan rondellen. Å det gjorde det! Men på onsdag när jag ska hem igen blir det buss eller taxi till stationen. Det sluttar ordentligt nerför från stationen och hit och det går inte att släpa väskan uppför även om det är fyra hjul på den. Någon måtta får det vara. Men taxi undviker jag helst. Det är slöseri. Jag vill gå eller åka med allmänna kommunikationsmedel när jag är ute och luftar mig.

utsikt_130427

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s