– Packning pågår

Jag har bara varit här fyra nätter så jag har inte så väldigt mycket med mig, men resväskan ska ändå fyllas och jag trycker inte bara ner sakerna.

Frukost ska intas om en liten stund. Några katrinplommon med All-Bran och en slags Actimel som vätska till det. Actimel-varianten köpte jag i livsmedelsbutiken. Fördrar det framför yoghurt som det är mest socker i.

För att proteinkontot ska vara intakt tänker jag koka ett ägg också och lägga på grovt bröd. Ägg i äggkopp kan jag absolut inte äta. Det och välling är absolut 100 procent otänkbart för mig att få ner. Ägg i äggkopp eller delat ägg på macka borde inte vara någon skillnad, men det är det. Jag kan inte tänka mig att sticka ner en sked i ägget och äta det på det viset. Att någon dessutom kan äta LÖSKOKT ägg i äggkopp är för mig helt obegriplig. Hujedamig!

Vad gäller vällingen så är den inte någon ”option” här, men när jag och min syster bodde hemma kunde hon koka sig en kopp välling. Då fick jag gå ut från köket. Jag klarar inte ens lukten av det.

Tåget går härifrån kl 12.22 och ankommer Milano kl 13.25.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s